Design

Min inspiration kommer klart fra mine skandinaviske rødder. Den rene skandinaviske stil og den dramatiske nordiske mytologi , kogt sammen og genskabt i en ren og enkel fortolkning , der bedst kan beskrives som moderne og tidløst . Ofte med en mekanisk udtryk.

MATERIALER

Jeg arbejder i mange forskellige materialer og forsøger hele tiden at udfordre materialets anvendelse. Produktionen kan ofte være en langvarig proces hvor jeg gennem måneder vender tilbage til et tidligere projekt. Inspirationen fra andre kunstarter påvirker ofte processen.

Håndværk

Guldsmed Lars Glad designer smykkeserier og leverer unikke og personlige smykker. At man hos Lars Glad tager guldsmede håndværket og traditionerne alvorligt fornemmer man med det samme når man besøger forretningen på Bredgade. Værkstedet er en integreret del af forretningen således at man som kunde ved selvsyn kan følge med i processen og fornemme stemningen af et gammelt og stolt håndværk.

Hos Lars Glad arbejder vi med unikt design og udfra en filosofi om at smykker skal mærkes og indgå som en del af en større helhed. Lars Glad har smykker til enhver pris og smag. Kom forbi og mærk det gamle håndværk.

team_image

Lars Glad